Cennik wyrobów cukierniczych

Zachęcam do zapoznania się z aktualnym cennikiem moich domowych słodkości.
Wszystkie wyroby przygotowuję z najwyższej jakości składników i według autorskich receptur, łączących tradycję z nowoczesnością.
Każdy produkt powstaje z pasją i starannością – dlatego smakuje wyjątkowo i wygląda pięknie.

szyszki i rogaliki

Wyjątkowe wypieki z Białegostoku

Orzeszki

na 1 kg wychodzi około 40 szt., można mieszać wszystkie smaki

50zł/kg
Bloki z herbatnikami (smaki: kakaowy, karmelowy, mleczny)
cała forma około 0,8-0,9 kg
50zł/kg
Bloki z herbatnikami (smaki: oreo, mango)
cała forma około 0,8-0,9 kg
60zł/kg
Rurki z kremem budyniowym

na 1 kg wychodzi około 25 szt

50zł/kg
Rogaliki z marmoladą różaną
na 1 kg wychodzi około 30-40 szt
50zł/kg
Bajaderki 
na 1 kg wychodzi około 20 szt.
50zł/kg
Wafle przekładane 
na 1 kg wychodzi około 35-40 szt
50zł/kg
Rolada waflowa "Salceson"
całość ok. 1,3–1,4 kg
50zł/kg
Szyszki karmelowe z krówek topionych z ryżem preparowanym 5zł/szt
Miodownik Białostocki
całość ok. 2,5 kg 
55zł/kg
Marcinek
ciasto realizowane na zamówienie tylko w większych porcjach, ok. 5 kg.
80zł/kg
Napoleonka 
całość ok. 3,5 kg 
55zł/kg

*Do wyrobu wyżej przedstawionych ciast i ciastek używane są alergeny pokarmowe takie jak:

  • zboża zawierające gluten
  • jaja 
  • mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  • orzechy włoskie, laskowe, ziemne
  • nasiona sezamu