Cennik wyrobów cukierniczych
Zachęcam do zapoznania się z aktualnym cennikiem moich domowych słodkości.
Wszystkie wyroby przygotowuję z najwyższej jakości składników i według autorskich receptur, łączących tradycję z nowoczesnością.
Każdy produkt powstaje z pasją i starannością – dlatego smakuje wyjątkowo i wygląda pięknie.

Wyjątkowe wypieki z Białegostoku
|
Orzeszki na 1 kg wychodzi około 40 szt., można mieszać wszystkie smaki |
50zł/kg |
|
Bloki z herbatnikami (smaki: kakaowy, karmelowy, mleczny) cała forma około 0,8-0,9 kg |
50zł/kg |
|
Bloki z herbatnikami (smaki: oreo, mango) cała forma około 0,8-0,9 kg |
60zł/kg |
|
Rurki z kremem budyniowym na 1 kg wychodzi około 25 szt |
50zł/kg |
|
Rogaliki z marmoladą różaną na 1 kg wychodzi około 30-40 szt |
50zł/kg |
|
Bajaderki na 1 kg wychodzi około 20 szt. |
50zł/kg |
|
Wafle przekładane na 1 kg wychodzi około 35-40 szt |
50zł/kg |
|
Rolada waflowa "Salceson" całość ok. 1,3–1,4 kg |
50zł/kg |
| Szyszki karmelowe z krówek topionych z ryżem preparowanym | 5zł/szt |
|
Miodownik Białostocki całość ok. 2,5 kg |
55zł/kg |
|
Marcinek ciasto realizowane na zamówienie tylko w większych porcjach, ok. 5 kg. |
80zł/kg |
|
Napoleonka całość ok. 3,5 kg |
55zł/kg |
*Do wyrobu wyżej przedstawionych ciast i ciastek używane są alergeny pokarmowe takie jak:
- zboża zawierające gluten
- jaja
- mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
- orzechy włoskie, laskowe, ziemne
- nasiona sezamu